Magyar

Használjak ki a kivételes alkalmat dolgozni a Jaguar Land Rover- ben.

Legyen része a csapatunknak.

Olyan gyártósoron fog dolgozni, ahol a gyártás magas minőségi előírások és meghatározott eljáárások alapján történik.

Teljes munkaidő munkát kínálunk közvetlenül a Jaguar Land Rover- ben Szlovákiában, a rugalmasság és a változó műszak hajlandóság követelményével az 5 napos változtatási rendszer alatt gétf˝től péntekig.

GYÁRTÓI MUNKA- ÜZEMELTETŐ AUTÓIPARI TAPASZTALATTAL

VÝROBNÝ PRACOVNÍK – OPERÁTOR SO SKÚSENOSŤOU V AUTOMOBILOVOM PRIEMYSL

ÁTLAI HAVI FIZETÉS: 1235 €*

985 €* hónapi tarifa + termelési bónusz a tarifabér 0-15% -a + 13. fizetés + szállítási támogatás 20 €*

Vonzó előnyöket és társadalmi proramot kínálunk

MUNKAHELY: Nyitra

Ez a munka azok számára megfelelő, akik tapasztalattal rendelkeznek az autóiparban: vagy legalább 6 hónapos autógyári tapasztalattal rendelkeznek, vagy akárnaz autóipar beszállítójával szerzett tapasztalat legalább 9 hónap. Megtanítunk mindent, amire szüksége van a saját Képzési Akadémiánkon.

* minden euróban megadott összeget bruttó értékben jelentünk meg

GYÁRTÓI MUNKA- ÜZEMELTETŐ AUTÓIPARI TAPASZTALATTAL NÉLKÜL​

ÁTLAI HAVI FIZETÉS: 1198 € – 1235 €*

955 € * hónapi tarifa fizetés + a 3 hónapos próbaidőszak végét követő hónap első napjától 985 €* + termelési bónusz a tarifabér 0-15% -a + 13. fizetés + szállítási támogatás 20 €*

Vonzó előnyöket és társadalmi proramot kínálunk

MUNKAHELY: Nyitra

Ez a munkakör azok számára is megfelelő, akiknek nincs tapasztalatuk az autóiparban. Szívesen megtanítunk mindent. Képzési Akadémiánkon együtt megtudjuk, melyik termelési területre vannak a legjobb előfeltételei, és biztosítjuk a szükséges beképzést.

* minden euróban megadott összeget bruttó értékben jelentünk meg

VÝROBNÝ PRACOVNÍK - OPERÁTOR BEZ SKÚSENOSTI V AUTOMOBILOVOM PRIEMYSLE​

EGYÉB MUNKAI FOGLALKOZÁS A JAGUAR LAND ROVER SZLOVÁKIÁBAN

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

MUNKAHELYI ELŐNYÖK

Határozatlan időre szóló szerződés: Kezdettől fogva rendes alkalmazottja lessz a Jaguar Land Rovernek. A felajánlott előnyös csomag tartalmazza az alap fizetést, a kompetencia túlórapótlék, a havi termelési bonuszt 0-15 % (kiszámítva a meghatározott kritériumok szerint az alap fizetés és a kompetencia túlórapótlék öszegéből) és a 13. fizetés.
Ön legjobban tudja, hogyan szeretné tölteni a szabadidejét, akár kikapcsolódással, oktatással, egeszségügyi ellátással, vagy kényelmes ellátással. Évente 300€ biztosítunk Önnek arra, hogy kihasználja a Jaguar Land Rover előnyeit.
Önnel gondolkodunk a jövőről: A Jaguar Land Rover az Ön fizetése és az illetékes pótlék összegének 3% -ával járul hozzá a kiegészítő nyugdíj-megtakarításokhoz, mi pedig teljes élet- és balesetbiztosítást fizetünk Önnek, ha szeretné őket.
Az étkezés csak 1€. A szünetekben pihenhet vagy felfrissülhet, ha a relaxációs területeken található italautomaták széles választéka közül választhat italokat és apró harapnivalókat.
Az Ön fejlesztése fontos számunkra, ezért ajánlunk oktatást, képzést és karrier növekedés lehetőséget.
Magasabb túlórabért biztosítunk, mint a törvény előírt.
A mi buszjáratunkkal kényelmesen és ingyen eljuthat a munkába a közel lévő városokból és falvakból. Ha más munkahelyi szállítás mellet dönt, havi 20 € havi hozzájárulást biztosítunk Önnek.
Ha Nyitrától több mint 70 km-re lakik, akkor kihasználhatja az üzem közelében található szálláslehetőségeket, kényelmes és ingyenes transzferrel a munkahely és a munkahely között. Szállás ára: 1. hónap ingyenes, 2. hónap 50 EUR, 3. hónap 75 EUR és a 4. hónaptól kezdve 100 EUR-val járul hozzá. Örömmel nyújtunk Önnek további információkat, ha érdekli ez a szolgáltatás.

REGISZTRÁCIÓ

  Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul a személyes adatok kezeléséhez.

  Hol vagyunk és hogyan érhet el minket:

  Jaguar Land Rover Slovakia, s.r.o.

  Dolné Hony

  949 01 Nitra

   

  SZÁLLÍTÁS VÁZLATA 1 MUNKABEOSZTÁS
  SZÁLLÍTÁS VÁZLATA 2 MUNKABEOSZTÁS
  SZÁLLÍTÁS VÁZLATA 3 MUNKABEOSZTÁS

  Egy csúcs autóipari vállalat úgy nőtt fel, mint egy zöld mező:
  A gyárban Land Rover Discovery és Land Rover Defender terméket gyártunk:

  A Jaguar Land Rover az Egyesült Királyság legnagyobb autóipari gyártója, amely technikai újításokat hoz és a legmodernebb technológiát alkalmazva gyártja a világ egyik legkeresettebb luxusjárművét, a Jaguar és a Land Rover márkákat.

  2018 őszén megnyitottuk legújabb termelő üzemünket Nyitrában, ahol Land Rover Discovery járműveket gyártunk. A Land Rover Defender 2019 szeptembere óta került ehhez a modellhez.

  Ma kezdje el építeni karrierjét. Stabilitást kínálunk Önnek: állandó foglalkoztatást, karrier-növekedést és ingyenes képzést a fejlett technológiákkal való együttműködéshez. Mindez a prémium Land Rover modellek gyártásában.

  REGISZTRÁCIÓ

  Nincs ideje az információk olvasására? Regiszráljon az oldalon és minden fontosat megtudhat telefonon keresztül.

   Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul a személyes adatok kezeléséhez.